Tvätteritjänster

60 års erfarenhet av vattentvätt

Pesulapalvelut

Städtjänster

Från hemstädning till butiker och industrin

Siivoustarvikkeet

Städutrustning

Rengöringsmedel och städutrustning från oss

Siivoustarvikkeet

Städtjänster och tvätteriverksamhet i Nyland

Clean Kalle Ab är en tvätt- och städtjänst som betjänar både privatpersoner och företagskunder samt den offentliga sektorn. Vi utför arbeten på ett stort område, från Hangö till Helsingfors.

Vårt huvudsakliga verksamhetsställe finns i Ekenäs, Raseborg, men vi har tvätterier även i Karis, Kyrkslätt, Drumsö och i Helsingfors. Läs mer om våra tvätteritjänster.

Vi säljer städtillbehör och tvättmedel i våra butiker i Karis, Ekenäs och Kyrkslätt. Du kan beställa städning hos oss, var som helst i sydvästra Finland, där vi är kända för vårt perfekta städresultat. Läs mer om våra städtjänster.

Från familjeföretag till heltäckande lösningar

Vi är ett familjeföretag etablerat 1952. Under årtiondena har våra tjänster. utöver tvätteriverksamheten, utökats till att även täcka helhetslösningar inom rengöringssektorn - allt från städning till försäljning av städtillbehör och tvättmedel. Läs mer om företaget.

Begär offert!

När du behöver tvätteri- eller städtjänster utförda i Nyland på ett professionellt sätt, tveka inte utan kontakta Clean Kalle Ab. Vi har lång erfarenhet!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Share