Pesulapalvelut kaikkiin tarpeisiin Uudellamaalla

Clean Kallella on kokemusta vesipesusta yli 60 vuoden ajalta. Tarjoamme toki myös erilaisia kemiallisia pesuja, uusia ja tehokkaita tekniikoita hyödyntäen. Hoidamme niin yksityishenkilöiden, yritysten, hotellien, ravintoloiden, teollisuuden, kuntien kuin hoivasektorinkin pesulapalvelut. Kannattaa kysyä meiltä myös kokonaisratkaisuista, joihin sisältyvät haluamanne pesut, siivoukset sekä siivous- ja pesutarvikkeiden toimitus. Näin saat kaikki puhtaanapitopalvelut vaivattomasti samasta paikasta!

Pesemme pyykkiä näillä paikkakunnilla:

Seuraavien liikkeidemme palveluihin kuuluvat kaikki tavalliset pesulapalvelut:

 • Tammisaari: Raippatori, Tammisaari, p. 019 2415 058 ma-pe 9.30-17
 • Karjaa: Keskuskatu 86-88, Karjaa, p. 019 230 104 ma-pe 9.30-17
 • Kirkkonummi: Prisma, Kirkkonummi, p. 09 221 3309 ma-pe 10-18
 • Helsingin Lauttasaari: Lauttasaarentie 31, Helsinki, p. 09 672 397 ma-pe 10-13, 13.30-18
 • Helsingin Ullanlinna: Pietarinkatu 17, Helsinki, p. 0400 925 577  ma-pe 10-17:30

Katso pesulahinnastomme.

Lue lisää pesulapalveluistamme!

Vesipesu

Vastaamme niin yksityishenkilöiden, yritysten, hotellien, ravintoloiden, teollisuuden, kuntien kuin hoivasektorinkin pesulatarpeisiin. Laatu on meille tärkein työtämme ohjaava kriteeri. Vesipesuissa noudatamme asianmukaisesti pesuohjeita ja takaamme puhtaaksi ja raikkaaksi käsitellyn pesutuloksen.

Esimerkkejä pesuistamme:

Pöytäliinojen pesu
Käytämme pöytäliinojen pesussa erityisesti niitä varten kehitettyjä ohjelmia. Poistamme tahrat, tärkkäämme kankaan sekä mankeloimme ja taitamme käsin. Silitämme myös brodeeraukset ja pitsit käsin.

Valkoisten työvaatteiden ja paitojen pesu
Valkoiset työvaatteet pestään pesuohjelmilla, jotka ovat pitkän kehitystyön tulosta. Poistamme tahrat ja sen jälkeen vaatteet käytetään höyrynukella ja viimeistellään käsin.

Kemiallinen pesu

Kemiallinen pesu on hellävarainen ja sopii aroille vaatteille ja materiaaleille. Kemiallinen pesu poistaa tehokkaasti esimerkiksi pihkan, öljyn ja steariinin. Meillä kokemus yhdistyy nykyaikaiseen ja ympäristöystävälliseen tekniikkaan. Tarjoamme osaamistamme muun muassa näiden tuotteiden pesussa:

 • Mekot (hää- ja juhlamekot)
 • Puvut
 • Frakit
 • Takit
 • Ulsterit
 • Villavaatteet
 • Lampaantaljat yms.

Milloin vaatteet tulee pestä kemiallisesti?

Vaatteet ja tekstiilit, joissa on seuraava merkintä, tulee pestä kemiallisesti:

Pese kemiallisesti

Voit pestä muitakin vaatteita kemiallisesti. Esimerkiksi paitojen, nahkatakkien, kenkien jne. kemiallinen pesu on yleisesti suosittua.

Ei voi pestä kemiallisesti

Tämä merkintä tarkoittaa, että kemiallinen pesu ei sovellu vaatteelle tai tekstiilille.

Kysy Clean Kallesta mitä pitää ja voi pestä kemiallisesti.

Kemiallinen hiilivetypesu

Hiilivetykone on hellävarainen luonnolle!

Clean Kalle on yksi harvoista pesuloista, joka käyttää hiilivetykonetta kemialliseen pesuun. Kone käyttää nestemäistä hiilivetyä suljetussa järjestelmässä. Verrattuna muuhun kemialliseen pesuun, hiilivetypesusta yli jäävä neste on ympäristöystävällistä. Kone ja sen käyttö on siis investointi erityisesti luonnon puolesta.

Wetclean

Wetclean on veteen perustuva menetelmä, jossa käytetään emulsoivia pesuaineita. Tätä uutta tekniikkaa voidaan käyttää kemiallisen pesun sijaan. Wetcleanissa käytettävät aineet ja koneet hyödyntävät veden hyvät ominaisuudet ja eliminoivat huonot.

Menetelmä soveltuu vesipestäville vaatteille, kuten neulepaidoille ja silkkiasusteille, mutta myös esimerkiksi puvuille silloin kun lika vaatii erikoistoimenpiteitä.

Kysy meiltä mikä menetelmä soveltuu parhaiten juuri sinun vaatteellesi!

Mattopesu

Salolainen alihankkijamme Salon Mattopesupojat pesee matot, joita ei voi pestä pesukoneissamme.

Nahkapesu

Nahkapesuista huolehtii alihankkijamme Nahkahuolto Helsingistä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa